CD Release

CD Release ЯD.RAW in CC Hamme

CD release in hamme
CD Release in Hamme

De première en CD release was een voltreffer. ЯD.RAW kwam, zag en overwon. Bedankt voor de talrijke aanwezigheid en de fijne babbels na afloop. Dank aan Christophe, Didier (geluid) & Sarah (licht), zonder wie het een stille en donkere avond zou geweest zijn. Ook een welgemeende dankjewel aan CC Hamme voor de fijne ontvangst en het fijne publiek! “Spread the word” zodat we nog vele mooie avonden mogen vullen. Voor wie nog geen CD heeft: bestel hem hier.

Een greep uit de reacties:

Ik heb Ron gezien en gehoord, maar wel één met een andere stem, andere diepgang, puur en recht uit het hart of de buik. Chapeau! Ik wens ЯD.RAW een lang en succesvol avontuur toe!
– P. Vanderhaeghe (Directeur CC Hamme)

Als een warm deken, vol weemoed, hoop en warmte. Heerlijke muziek!
– Nancy

Voor zij die er niet bij waren, het was touchant, energiek en het deed deugd. In Hamme stond een muzikant die met de jaren op muzikaal vlak zoveel opgepikt heeft dat hij moeiteloos weet te boeien met een gevarieerd gamma aan impressies en klanken. De meeste nummers werden geschreven uit dankbaarheid. Voor elk van de belangrijkste mensen in zijn omgeving een. Zijn zoon, zijn vrouw, zijn overleden partner, de oude man die hem een levensles gaf rond zijn twintigste… Ron heeft op een jaar tijd, met de hulp van vrienden, een juweeltje bij elkaar geschreven. Het was een feest van vriendschap en een muzikale opkikker. Koop die CD!
– Ilse Heip (HuisHeip)

Ik heb gisteren enorm genoten van de cd-voorstelling. Ik wist niet heel goed wat ik moest verwachten. Eens de voorstelling goed bezig was, voelde ik meteen dat het een genre muziek is dat ik enorm kan smaken. Dankjewel dat ik erbij mocht zijn! Topmuzikanten, erg fijn om naar te kijken en te luisteren. Erg fijn om mensen duidelijk te zien genieten van hun passie.
– KDB (Het Laatste Nieuws)

Gestart met “Oriental Dream”: prachtig nummer dat me meevoerde als was het een evolutie van vredig ontwaken naar een jachtige dag, om dan weer zalig weg te glijden naar een wereld van rust. Leuke oosterse toets! Stijl doet me denken aan “Tangerine Dream” en een beetje “Pink Floyd”.
Zonder de teksten waren er al direct een meerderheid aan nummers die me meepakten en direct toegankelijk waren en me bovendien verrasten door hun melancholisch karakter. Onder meer “Friday morning at the marketplace”, “Sleepwalker of St Idesbald”, “Ol’ Rick” (hier voel ik de sfeer van een donkerbruine ierse pub, waar doorleefdheid en diepgang en/of zelfs donker gedachtengoed wordt weggedronken en gerelativeerd…) maar zeker des te meer “Underneath the wallnut tree” en “just like a lone ranger”! Snel voel je aan de sfeer, de muziek dat de teksten belangrijk zijn, hier wordt iets verteld vanuit het hart.
– Marc