Trio

RD.RAW Trio

Ron De Rauw – Vocals/Gitaar/Dobro

Hij acteert, zingt, speelt gitaar en componeert nieuw materiaal, zowel voor zichzelf als voor collega’s.  Vermoedelijk heeft u hem al gezien in commercials zoals o.a. Pearle, Telenet of Volkswagen en op televisie o.a. in ‘Familie’, ‘De Zoon van Artan’, ‘Rox’, ‘MegaMindy’, ‘Het is Ingewikkeld’ e.v.m. en binnenkort in het tweede seizoen van een reeks op één (wordt later bekendgemaakt) .Momenteel toert hij met de theatervoorstelling ‘Als Heimer komt’ die hij samen met zijn wederhelft Caroline Meerschaert speelt en  geschreven heeft. Maar waar hij vooral goed in is, is het combineren van humor met muziek. Al jaren terug startte hij met Jummoo, dat in verschillende bezettingen en voorstellingen een leven leidde van visuele humor, muzikale spielerei, mix en confrontatie van diverse muziekstijlen. Jummoo doorkruiste Vlaanderen en Nederland en zette voet aan wal in Spanje, Frankrijk, Las Vegas en Zuid-Afrika. Nu stelt de duizendpoot zijn eigen muziek voor als ЯD.RAW met live band. (www.ronderauw.be)

Ruben Schelstraete – Accordeon/Bandoneon

Ruben Schelstraete kleurt muzikaal graag binnen en buiten de lijntjes. Hij was de vaste wederhelft van Frederik Caelen in het onconventioneel duo “Père Total”. Al doende leert men, en daarom is Ruben vaak te vinden als freelance muzikant op verschillende podia. Ruben leerde de stiel in de academie van Waregem en vervolgens aan het conservatorium te Gent. Hij is niet vies van kruisbestuiving en maakt er zijn missie van om het accordeon buiten het licht van de hoempapa te stellen en drukt zijn muzikale stempel van klassiek tot jazz, van chanson tot kleinkunst, van klezmer tot tzigane.

Trui Amerlinck – Bas & Backings

Trui Amerlinck (°1993, Zulte) begon als 6-jarige met cello te spelen. Ze studeerde af op de Stedelijke Academie voor Muziek Woord Dans te Waregem. Wanneer ze 13 was, nam de ze de klassieke contrabas er bij. Later ontdekte ze haar voorliefde voor de jazzmuziek en verdiepte zich hier verder in. Trui studeerde jazz contrabas aan de conservatoria van Leuven, Amsterdam en Antwerpen. Op dit moment is ze een tweede master aan het volgen voor basgitaar in de pop-afdeling van KASK conservatorium School of Arts Gent.Trui is de vaste bassiste van Tsar B, Ivy Falls, NABOU, An-Sofie Noppe en Sam Renascent. Daarnaast speelt ze nog steeds cello bij allerlei groepen en heeft ze haar eigen strijkkwartet ‘Another String Quartet’. Hiermee tourde ze reeds mee met de theatervoorstelling van Ish Ait Hamou en met Tourist LeMC. Het kwartet wordt vaak ingezet voor studiowerk en zo speelden zij mee op de tweede plaats van Bazart. Trui is momenteel hard aan het werk aan haar eigen project ‘michelmichelle’ waarbij ze bast en zingt tegelijk, in duo met drums.